duminică, 13 ianuarie 2013
Chiftelute din boabe de porumb
Nu, nu am dat in boala chiftelutelor, dar asa a fost sa fie. Mai urmeaza inca o postare tot cu chiftelute, asa ca nu aruncati cu pietre!
Aceste chiftelute le-am pregatit pentru masa de revelion si au fost foarte apreciate de meseni. Sunt foarte usor de facut si sunt foarte gustoase!
Ingrediente:
- 2 conserve de boabe de porumb
- 2 oua
- 3-4 linguri faina
- 1 lingura dulceata de ardei iute
- mix de condimente pentru mancarea chinezeasca
- sare si piper macinat
- ulei pentru prajit
Conservele de boabe de porumb le-am scurs bine de zeama.
Intr-un castron am batut ouale si am adaugat faina, dulceata de ardei iute si condimentele. Compozitia trebuie sa aiba consistenta unei smantani fluide.
La sfarsit am adaugat boabele de porumb si am amestecat bine.
Din aceasta compozitie am luat cu lingura si am pus la prajit in ulei fierbinte, formand chiftelute.
Cand au fost aurii pe ambele parti le-am scos pe servetele de hartie absorbanta.
Au avut gust dulce - picant si au fost minunate!
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Azi nu postez o reteta. M-am gandit sa va arat una din jucariile mele din bucatarie. Este un arzator cu butelie de gaz. Prima da...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Retete cu carne de iepure mai am postate pe blog, inclusiv tocanite. Tocana de iepure din aceasta postare este diferita de celelalte...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Ideea am pescuit-o de la Dana si prima data ( pentru ca am refacut-o de foarte multe ori de atunci) am facut-o de curiozitate. Nu reusea...
-
O prajitura dietetica interesanta si buna, cu un mod de preparare un pic ciudat dar foarte simplu. Cu aceasta reteta termin lista de dul...