joi, 1 ianuarie 2015
Carnati fierti in zeama de varza
Bun venit 2015!!! Sa fii un an bun si sa ne bucuram de tine!!!
La multi ani celor care poarta numele Sfantului Vasile!!! Va doresc petrecere frumoasa!!!
Incep anul in forta, cu o idee pentru servirea carnatilor proaspeti, alta decat prajirea lor sau coacerea la cuptor.
Ideea, ca sa nu-i zic reteta, este conforma cu dieta Montignac - faza I si cu dieta Dukan - zile PP, incepand din faza de atac, daca folositi carnati facuti de voi, din carne de pui/curcan/capra/iepure/vanat. Carnati de pui facuti in casa.
Intr-o cratita inalta am pus carnatii prospeti si am turnat peste ei zeama de varza cat sa-i acopere.
Am pus cratita pe foc mic si am lasat carnatii sa fiarba 15 minute din momentul in care zeama de varza a inceput sa clocoteasca.
I-am scurs bine de zeama si i-am servit imediat la masa, asa fierbinti.
Sunt foarte buni! ♥♥♥
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Scrumbia este de departe cel mai bun peste mancat de mine vreodata. Ori de cate ori fac rost de scrumbie, imi place s-o pregatesc in doua f...
-
Reteta de fata este rezultatul unei povesti ce a durat mai bine de un an. Mi-am dorit foarte mult sa detin si eu o matrita de fonta pentr...