vineri, 15 noiembrie 2013

Provocarea " Virtual hug"


Sunteti familiari cu conceptul de "Free hugs" ? Daca nu stiti despre ce vorbesc, dati o cautare pe internet. O sa va placa!
Pe scurt, persoane care stiu ce mult face o imbarbatare, o imbratisare, putina sustinere, se ofera in mod voluntar si fara nici o intentie ascunsa sa imbratiseze pe oricine doreste. Vi se pare ciudat? Mie mi se pare un exemplu foarte frumos de altruism, prin care oricine poate face o fapta buna si poate pune un zambet pe un chip umbrit se suparare, neincredere si neintelegere.
Toti am pornit de jos si toti am simtit la un moment dat ca nu ne apreciaza nimeni, ca munca noastra nici nu este observata, ca nu insemnam nimic si ca ne pierdem in marea asta de oameni si idei. Eu va propun ca in fiecare luna sa sustineti intr-o postare un alt blog. Fie ca este un blog mic, aflat la inceput de drum, sau un blog pe care il apreciati si-l urmariti cu regularitate, sau un blog de pe care v-ati inspirat adesea pentru meniul zilnic, pomeniti-l intr-o postare si faceti-i o surpriza. Va asigur ca gestul vostru va pune un zambet pe fata unui om, iar in ziua de azi, cand zambetele sunt atat de rare, cum sa refuzi sa fii tu cel care daruieste zambete?
Regulile acestei provocari sunt urmatoarele:
1. In fiecare luna alegeti cel putin un blog din blogosfera asta mare si pomeniti-l intr-o postare de pe blogul vostru. Postarea respectiva nu trebuie sa fie un elogiu la adresa blogului ales, dar straduiti-va sa scrieti macar un lucru bun despre despre acel blog. Poate fi un sfat prietenesc despre cum poate creste sau poate fi o reteta pe care i-o dedicati, poate fi o recenzie a blogului respectiv sau poate fi o dedicatie muzicala. Important este ca postarea respectiva sa contina macar un link catre blogul ales si cateva cuvinte dedicate aceluias blog.
2. Daca vreti sa se stie ca participati la aceasta provocare, folositi imaginea de mai sus si puneti un link catre aceasta postare. Nu este o conditie obligatorie, dar numai prin publicitate provocarea asta va putea creste.
3. Pentru a pastra ideea de baza de la care a pornit aceasta provocare, incercati sa alegeti in fiecare luna bloguri pe care nu le-ati vizitat pana acum. Iesiti din zona de comfort si vizitati bloguri noi!
4. Veniti si lasati pe blogul meu sau pe grupul de pe facebook special creeat pentru aceasta provocare un comentariu cu link catre postarea voastra.
5. Lasati un comentariu de genul "Azi m-am gandit la tine. Sa ai parte de o zi minunata!" pe blogul ales de voi si dati de stire acelei persoane ca v-ati gandit la ea.
6. Nu va asteptati sa va fie intors gestul! Nu este un schimb de link-uri, nu este nimeni obligat sa participe si poate participa orice blog! Fiti darnici fara a avea pretentia sa primiti ceva in schimb!

In jurul datei de 15 a fiecarei luni, unul dintre blogurile participante (sau eu) va posta o parada a acestei provocari. Daca doriti sa fiti voi gazde, dati-mi de stire!

Acestea fiind zise, astept in fiecare luna imbratisarile voastre virtuale!!! ♥

Lista paradelor lunare:
1. Prima parada "Virtual hug" - decembrie 2013 - Cristina's World
2. Provocarea " Virtual hug" - ianuarie 2014 - Cu Lili in bucatarie
3. Parada de la Provocarea "Virtual Hug" - februarie 2014 - Bucataria Elenei
4. Parada de la Provocarea "Virtual Hug" - martie 2014 -  Un ingeras de fata
5. Parada "Virtual hug" de martie- aprilie 2014 - Monya's...!!!
6. Imbratisari virtuale - mai 2014 - Retetele mele dragi
7. Imbratisari virtuale la inceput de vara - iunie 2014 - Bunatati de prin lume adunate
8. Îmbrăţişările virtuale ale lunii iulie - iulie 2014 - Xandrinne si ale ei ispravi culinare
9. Parada "Virtual Hug" - august 2014 - Stefy harnicutza
10. Parada "Virtual Hug" - septembrie 2014 - Casuta Laurei
11. PARADA "VIRTUAL HUG "-  octombrie 2014 - Retete vechi si noi
12. Parada provocării "Virtual Hug" de noiembrie 2014 - pasiunile Mihaelei
13. Parada Virtual hug, numărul de decembrie - Zambetania
14. Parada "Virtual Hug" - luna ianuarie 2015 - Stefy Harnicuta
15. Parada "Virtual hug" - februarie 2015 - Cristina's World
16. Parada " Virtual Hug" - martie 2015 - Loredana - Un ingeras de fata
17. Parada imbratisarilor virtuale - aprilie 2015 - Cerasela - Bunatati de prin lume adunate
18. Parada Virtual Hugs - mai 2015 - Laura - Casuta Laurei
19. Parada "Virtual Hug" - iunie 2015 - Simona Callas
20. Parada "virtual hug" -iulie 2015 - Monya's...!!!
21. Parada din luna august 2015 - Un ingeras de fata
22. Parada ”Virtual Hug” pentru luna Septembrie 2015 - Vicky's recipes
23. Parada Virtual Hug - octombrie 2015 - Xandrinne si ale ei ispravi culinare

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana