luni, 16 februarie 2015

Parada "Virtual hug" - februarie 2015

In luna noiembrie 2013 am dat startul unei noi provocari pentru bloggeri, provocarea "Virtual hug". In cadrul acestei provocari bloggerii sunt invitati sa trimita cuiva o imbratisare virtuala prin intermediul unei postari dedicate, postata pe blogul lor. 


In luna februarie mi-a venit iar randul sa fiu gazda acestei provocari. In cadrul acestei parade vor defila toate imbratisarile virtuale postate in perioada 16 ianuarie - 15 februarie 2015.
Vreau sa multumesc frumos tuturor participantilor!!! Provocarea nu a avut un succes prea mare in blogosfera si fara implicarea voastra, a celor cateva blogger-ite care participati in fiecare luna, probabil ar fi fost doar un alt proiect menit esecului. Este un proiect la care tin foarte mult si sper ca el sa ia amploare, iar cu ajutorului lui sa ne aducem aminte, macar o data in fiecare luna, ca suntem datori sa spunem unei alte persoane "multumec!" sau "eu te sustin!".
Iata si imbratisarile virtuale trimise:
1. Maria pentru Cerasela - Prăjitură din cozonac cu portocale şi orez la Cutia misterelor şi Virtual hug


2. Loredana pentru Gabriela, Amedeya si Ina - Negresă sau/ si brioşe de post


3. Miha pentru Diana - Chec simplu (la tava)


4. Xandrine pentru cumnata ei - Prajitura cu ness


5. Stefania pentru Iuliana - Saratele cu parmezan


6. Monica pentru Adnia - Tort papusa


7. Cerasela mi-a facut o surpriza frumoasa si mi-a dedicat mie imbratisarea ei virtuala. Multumesc Cerasela!!! - Suc din trestie de zahar


8. Imbratisarea mea a fost trimisa catre Licuta - Pui cu lapte de cocos si curry


Urmatoarea parada va fi gazduita de Loredana - Un ingeras de fata. Va asteptam cu drag imbratisarile voastre virtuale! Link-urile pot fi trimise la adresa de mail de la Contact sau puteti lasa comentariu la o postare pe blog. Multumesc anticipat!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana