marți, 5 august 2014
Omleta cu dovlecel
Omleta asta cu dovlecel a iesit foarte buna! ♥♥♥ Este prima data cand adaug dovlecel in omleta, dar cu singuranta nu va ramane singura data! A fost un mic-dejun inspirat ♥♥♥
Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.
Ingrediente:
- 1 dovlecel mic
- 2 oua
- 1 lingura cu varf branza de vaci sfaramicioasa
- 1 lingura ulei masline
- sare si piper macinat
Dovlecelul l-am taiat felii subtiri.
Intr-o tigaie antiaderenta, in care am pus uleiul de masline, am prajit feliutele de dovlecel pe ambele parti.
Intr-un castron am batut bine cele doua oua cu putina sare si piper macinat, dupa care am adaugat si branza de vaci sfaramata cu o furculita. Amestecul rezultat l-am turnat in tigaie, peste feliile de dovlecel prajite.
Am amestecat usor, cu o paleta de lemn, cat sa se inchege omleta pe toate partile. In doua - trei minute este gata, deci nu este cazul sa lasati tigaia nesupravegheata!
Am servit omleta fierbinte, alaturi de rosioare mititele, si bine mi-a mai picat ♥♥♥
Sa-mi fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
De foarte multa vreme imi bantuia gandurile prajitura asta! O facea mamaita mea cand eram eu copila, pentru ca era spornica si buna ♥♥♥ ...
-
Am onoarea de a fi gazda celei de-a treia editii aniversare "Dulce Românie" si sunt foarte mandra de asta. De-a lungul anilor...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Am tot scris in anii trecuti, cand am facut inventarul borcanelor puse pentru iarna ( In camara 2012 ; In camara 2013 ), ca eu pastrez v...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...