vineri, 12 octombrie 2012

Bento Box - saptamana 3 (1 octombrie - 5 octombrie)

Luni, 1 octombrie 2012:


Friptura de pui la punga cu legume (cartof, ciuperci, fasole verde, ardei gras, ceapa), castravete, mar cu scortisoara, mini-pateuri cu telemea si seminte (in si susan).

Marti, 2 octombrie 2012:


Mini rulouri aperitiv (lipie mexicana, castravete, pui si piure de legume din legumele de la friptura la punga: cartof, ciuperci, ardei gras, fasole verde), ou fiert, bastonase de morcov si o napolitana mica cu alune.

Miercuri, 3 octombrie 2012:


Arancini, stelute din paine multicereale cu crema de alune, bastonase de castravete, cubulete de mar cu bombonele decor.

Joi, 4 octombrie 2012:


Salata de cartofi (cartofi fierti, oua fierte, ardei gras verde si rosu, ulei, sare, piper macinat) , rondele de castravete, felii de grapefruit roz curatate de pielita si napolitana cu ciocolata si alune.

Vineri, 5 octombrie 2012:


Quesadilla (lipie mexicana, cascaval, snitel de porc, sos de legume: ceapa, ardei gras rosu si verde, pasta tomate, condimente), felii de ardei gras, felii de grapefruit roz curatate de pielita, cubulete de napolitana cu ciocolata si alune.

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana